Utkast: Shuuuue :D ...

Shuuuue :D

Igår var jag typ ute och sprang & lekte med Emma, haha .. Vi hade haft dt mysigt i allafall, även fast vi inte gjorde så mkt.
Gårdagens outfit iaf (:


hemma

Tjooosan :D Kom precis hem, har vart och ätit pizza med massa, fett mysigt säger jag bara! Nu sitter jag i allafall här och käkar chokladmousse, inte bra, inte bra! Aja, jag har ju börjat träna så det är ju bara bra att jag äter (låt mig inbilla mig det, snälla!)

 Men nu ska jag i allafall fortsätta att titta på en film på 9an, med Tom Cruise. Haha, den värkar vara bra iaf.


En fett fin bild Freja och mig ifall jag får säga det själv, tog den idag serni ;)

,,

Känner att jag måste skriva ett inlägg.. Hm, dock händer inget direkt roligt att skiva om. Ska träffa Freja snart, hon kommer hit. Sen ska vi träffa massa massa tjejor och äta pizza, mysigt värre säger jag bara!


Åh. gud - ser helt seriöst hemsk ut idag, allt ser helt fel ut ... hahahaha, men jag känner att jag måste lägga in en bild ändå, dt är på tiden!


tbx!

Sådär, nu var man hemma efter "hård" träning, hahah .. Men i allafall, det var jävligt gött måste jag säga, det känns ju liksom helt konstigt skönt i hela kroppen nu. Det är verkligen som man säger - träning ger energi! Jag är typ helt pigg nu men ändå trött, I lovin it! Kan passa på att säga att jag precis ätit ketchup drängt med ketcup, en tradition för mig. Ett tag åt jag det 24/7, haha. Jag har i allafall bestämt mig för att börja gymma regelbundet, typ varje torsdag, och sen så kan jag ju dra ut och springa på söndagar typ, och sen börja friskis & svettis och gå varje måndag/tisdag.. Det låter väl som ett bra träningschema, eller? :)

Aja, ska iaf duscha nu, ha det gött!

kram.

träna

haha, sorry för kass uppdatering men jag tror inte ngn direkt läser detta så vadå. Idag ska jag till gymmet, haha, mkt stolt över mig själv är jag måste jag säga, har inte tränat ett piss sen början av januari, så det var på tiden. Hoppas det fixar min cp ämnesomsättning nu när jag börjar träna, min vikt är inte stabil kan jag bara säga, jag kan liksom gå upp 2 kg på en dag och ner två kg på en dag. Så, allt är helt cp liksom, för jag vill ju ner i vikt men stanna där, så nu ska jag äta som en galning och träna, hoppas det funkar bara :D hahah .. Aja, ska börja klä på mig träningskläder nu och smsa Emma, ha det gött!

kram.

bilder.

Hejsan. Är hemma från skolan just nu och är fett trött, pallar inte göra ngnting asså. Aja, här kommer iaf det jag handlade igår :)




Två par jeansleggins från MQ, 299kr st.



Ett linne från MQ, 299kr.



En bolero från MQ, 299kr.



En klänning från MQ, 699kr



En kjol från MQ, 499kr.



"Trasiga" jeans från bikbok, 699kr.



Linne från esprit, 499kr.



Jeansjacka från JC, 899kr.



Skor minns inte vart jag köpte dem, men 399kr iaf (:


,,

Idag har jag varit i göteborg med mammsen , fett mysigt faktist (: haha, vi började bråka det första vi gjorde, men allt löste sig och dt blev tillslut en mkt mkt fin dag! Köpte även lite saker, visar i mrrn för nu måste jag duscha,,

kram.

,,

Inte uppdaterat på länge, jag vet. Det här med bloggande är nog inget för mig har jag märkt, aja skit samma x) haha. Idag skulle jag ha åkt till gbg, men mamma missförstod mig och trodde att jag inte ville åka, så allt sket sig. Aja, ska åka i morgon istället. Annars, så känner jag mig jävligt nerstämd. Ett tag sen jag kände mig såhär faktist, hoppas bara inte allt håller på att komma tillbaka, aja.. Mamma och jag har i allafall pratat om saker och nu sitter jag här och lipar och vet inte varför, haha, helt cp. Har nog säkert lipat i en halvtimma minst, börjar kännas i huvudet. Aja, dt var allt faktist :D

kram.

frukost,

Sådär, nu har man ätit frukost. Väldigt duktigt av mig måste jag säga för att frukost inte är ngt jag äter så väldigt ofta, men fattiga riddare fick det bli iaf. Fast nu mår jag illa, precis som alltid annars när jag äter frukost, faan. Aja, skit samma, gott var det iaf :) Idag är det dagen innan min födelsedag. Känns lite konstigt, jag har en underlig känsla av att jag kommer bli besviken :S Allting är pappas fel, ajja..

btw, ngn som vet hur man kan typ lägga in klipp från youtube typ?


bild,


Mohaha, en bild på mig där jag faktist ler. Inte ofta man ser på bilder, så grattis :D


-
btw, ursäkta röran (: & kom ihåg att jag är sjuk på bilden (: HAHA

-

Mår lite bättre än igår faktist, men bara lite. Hostar fortfarande som fan & har kvar febern, men jag känner mig iaf piggare. Grejen är, att jag är rastlös. Det är inte så roligt att vara hemma, speciellt inte när det är helg, eller aa, påsklov. Funderar på att dusha och fixa till mig lite för att sedan gå ut en stund, är ju så vackert väder ute! Eller kanske jag ska ta fram massa filmer som jag inte tittar på längre och ha som ett dåligt filmmaraton?  nje, det första låter mer lockande tycker ja. Aja, får se hur det blir, jag måste iaf komma på något att göra innan jag blir galen!

kram.

sjuk,

Usch! är sjuk, igen..  Jag har seriöst ångest nu när jag tänker på skolan. Jag ligger efter i ungefär...ALLT! Jag orkar inte med detta, jävla cp imunförsvar. Aja, påsklov nu. Fyller år på måndag faktist, och jag lovar, jag kommer vara sjuk då. Det är sån jag är, född med otur helt enkelt. Paalla. Men en sak är bra i allafall, min bärbara dator som jag ska få har kommit :) Den är rosa och jag fick en rosa mus till också, hahha, jag älskar rosa ;d. Mamma blev fett arg på sig själv att hon inte gömde den när den kom, för jag är en sån person som inte kan vänta med mina saker, så ja.. nu sitter jag här med den några dagar före min födelsedag, men jag klagar inte över det, eller hur ;b Som de flesta bärbara nu för tiden så har den en webbcamera, och ifall jag skulle vara en normal person så skulle den ju vara helt perfa för egofoton, men jag är ju inte normal persom för jag hatar att vara med på kort, jag verkligen hatar det, haha. Men webbcamera är ju kil att ha iaf. Nu ska jag inte göra mkt, ska sova lite tror jag, känner hur trött jag är.

kram.

RSS 2.0